perjantai 9. syyskuuta 2016

Syksy on täällä!

Saiskohan nyt hetken aikaa kirjoittaa.. Koululaiset ja pienin on päiväunilla.
Aloitin tänään pienimmälle tutinviertoituksen kun viimeinenkin tutti oli syöty loppuun. Koko aamun keksin kaikkea muuta ja kivaa tekemistä kun kyseli tutin perään. Päiväunille itki puolisen tuntia ja sitten nukahti. Saa nähdä kuinka yöunille suostuu sit menemään.

Meillä arki onkin tässä 3viikon aikana muuttunut reilusti. Mies sai töitä ja on pitkää päivää poissa. Mies auttaa aamulla viemään eskarilaisen kouluun ja minä laitan sit pienimmän kanssa ekaluokkalaisen menemään. 4h:n ajan leikitää ja touhutaa pienimmän kanssa ja sitten käydäänkin hakemassa eskarilainen kotiin. To ja Pe tulee ekaluokkalainen samaa matkaa.
Meillä on myös täs kolmen viikon ajan vaivannut ja kiusannut flunssa. Lapsilla se oli ekalla viikolla ja itse oon tän koko ajan ollut kipeänä. Yskä on todella sinnikäs.
On todella outoa olla olla yksin muksujen kanssa kotona. Laittaa yksin ruoka ja syödä lasten kanssa.. Mies oli niin monta vuotta kotona että menee varmaan tovi tottua tähän.
Itse teen töitä kun lapset nukkuu tai sitten illalla kun mies tulee kotiin. Ja askarteluita/tuunauksia teen lasten kanssa yhdessä kun tykkäävät ideoida ja auttaa.

 Mutta ihanaa sitten kun mies tulee oikeesti kotiin <3 Parisuhteeseen vaikuttaa kyll positiivisesti kun ei nähdä toisiamme 24/7 vaikka toki ikävää että mies on 9-11h päivästä poissa kotoa.


Jotain on tosiaan tullut myös askarreltua. Vanhimman tytön kanssa tehtiin tälläisia syksyisiä vaahteranlehtiä d-c-fix:istä
Ja tälläiset taulut tehtiin myös olohuoneen seinälle d-c-fix wood kalvolla. Sopii hyvin Vallillan kelohonka verhojen kanssa.
Päällystin vanhat kehykset jotka oli jo menossa roskiin. Tykkään!
 
laajan valikoiman dc fix sisustuskalvoja / Kontaktimuovikalvoja löydät täältä www.decorsliof.fi


Nyt voisin käydä täyttää tiskikoneen ennenkuin muksut herää.
Ihanaa syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti