sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kesän mietteitä

Ei liioin kauniita kelejä tänä kesänä näkynyt, harmi! Mutta jokaisesta aurinkoisesta kelistä on sitä enemmänkin otettu ilo irti ja nautittu. Oliko joskus vuoskymmeniä sitten lämpöisempiä ja aurinkoisempia kesiä vai kultaako vain aika muistot? Tuntuu että kesä menee hurjan nopsaa ohi kun pääsääntöisesti päivät menee sisätiloissa ollessa kun sataa vain. Just ja just sai jonkunlaisen rusketuksenkin että voi sanoa olleensa ulkona :D
Olis niin paljon tekemistäkin ulkona mutta ko ei viitti tuonne kaatosateeseen mennä. Nytkin sataa ihan kaatamalla :/

Yksi ainoa hyvä puoli sateessa on se että saa sitten aikaiseksi siivota kotona ja esim. sisustaa.
Nyt parina päivänä ollaan vanhimman tyttären kanssa päällystetty d-c-fixillä vaikka ja mitä!

Nuorimman tyttäreni pöydän joka oli jo elämää nähnyt.
Laitoimme dc fix Trendylinen Sansibar kalvon. Trendylinen kalvot ovat ihanteellisia lastenhuoneisiin kestävyytensä ja upeiden väriensä puolesta.
Sansibar kalvon pinta on ihanan värikäs ja pinnassa on kohokuviointi.
Tämän kalvon sekä monia muita löydät täältä http://decorsliof.fi/…/3800613-d-c-fixr-trendyline-sansibar…


Valokuva, vai onko tämä pikemminkin resepti rasia?
Rasian kansi päällystetty dc fix Walnut Baltimore kalvolla.
Walnut Baltimore sekä monia muita puukuosi kalvoja löydät täältä: http://decorsliof.fi/…/tuoteryhma/352964-d-c-fix-puukuosit/2

Sekä makuhuoneen oven ikkunoihin laitettiin staattista ikkunakalvoa tuomaan pientä valosuojaa ja hienon yksityiskohdan huoneeseemme.
dc fix Wood kalvon ja paljon muita kuoseja löydät täältä: http://decorsliof.fi/fi/tuote/3399789-staattinen-wood
----------------------------

Koulutkin alkoi viime Torstaina. Hieman äitiä jännitti ja meinasi itku tulla koulun pihalla mutta hillitsin itseni. Esikoinen joka meni ekaluokalle oli ihan intopiukeena kun koulu alkoi! Niin paljon kaikkee kivaa ja oli niin ylpeä Perjantaina kun sai läksyjäkin! Äitikin sai päällystys tehtäviä, pääsen testaamaan d-c-fix:in päällystys kontaktimuovikalvoja! :)
Keskimmäinen meni eskariin ja ei kuulema yhtää jännittänyt! Mutta kun luokkaan pääsi ja oli niin paljon uusia kasvoja niin meinasi alkaa ujostuttaa. Opettaja kuitenkin rohkaisia poikaa siirtymään luokkatovereiden luokse ja sitten olikin loppu päivä mennyt ihan mukavasti!  Molemmat sai kavereita heti ekana päivänä ja vanhin olikin Perjantaina yhden kaverin luona kylässä.

Miten teillä sujui koulunaloitus?  Jännittikö vanhempia enemmän kuin lapsia?
(kuva läheltä edellistä kotiamme, vaajakoskelta)


Terkuin Miiuska

p.s. www.decorsliof.fi verkkokaupassa on -15% ale tilauksen loppusummasta tämän kuun ajan! Kannattaa hyödyntää tarjous! Koodi löytyy verkkokaupan sivulta :)


2 kommenttia:

 1. Wau ku on hienoja!! :)

  Tarvitsisi ostaa jotain tuollaista ikkunalle menevää kalvoa.
  Kuinkas muuten meidän keittiön kalvojen suhteen menee? :)

  Itse sain alku kesästä rusketuksen. Sitten ostin Avonilta itserusketus rasvaa jota laittanut koko kropalle mutten nyt ole laittanut sitä kuukauteen niin ei ole siitäkään rusketusta jäänyt. Vähän harmittaa.

  VastaaPoista
 2. Hienoja!
  Niillä saa kivasti uutta ilmettä kotiin!
  Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista