keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Korvisten muokkausta ja korujen uusiokäyttöä

Tänään, siis eilen. Ollaanhan jo nyt siirrytty toisen päivän puolelle ;)
.. Väkertelin jälleen korvisten parissa.
Minulla on ollut vuodet yhdet korvikset josta en ole kuitenkaan kauheesti välittänyt. Näyttivät liian "halppiksilta" riipuksensa vuoksi.
Otin ja päätin että nyt niihin tulee muutos. Nippasin riipuksen irti ja tein helmi riipuksen tilalle ja sitten vielä yhden lisää. Ja tälläsetpä ne oli 

ennen (toisessa jo helmen ehtinyt vaihtamaan.. ):

Ja sitten valmiina:

On ne nyt paljon kivemmat :)
No, näiden innoittamana tahdoin kokeilla ja tehdä itse samanmoiset alusta lähtien.
Elikkäs, tuhosin kaksi korua jotka olivat poikki menneitä. Korurasiassa olivat vuosia myöskin lojuneet.Hiukka jäi harmittamaan ettei ollut noita koukullisia korvis koukkuja niinkuin noi hopeat ja sitten tuohon ei ollu kultaisia renkaitakaan- joten ovat toistaiseksi vielä keskeneräisiä. Ketjut saivat myös ennen korviskoukun kiinnitystä hammastahna pesun jotta kirkastuivat ajanpatinoista :)

Tänään ehdittiin toki tehdä muutakin. Käytiin Ikeassa ostamassa pääsiäiseksi keltaiset hampen matot vihreiden kaveriksi ja säilytyskassi lastenhuoneeseen leluille jotta osa saadaan sängyn alle piiloon kuten nallet. Myöskin Ideaparkissa käytiin piipahtaa, Minimanissa, Tokmannilla, Tiimarissa ja Prismassa- ostamassa hieman pääsiäiskoristeita kun niit ei oo niinkää tullut aiempina vuosina hommattua mutta nyt lasten vuoksi hommaillaan kun ymmärtävät enemmän pääsiäisen päälle. Munat käydään sit ostaa vast lauantaina :)

Meill ei oo pääsiäisperinteit, muit kun et lapsille on munat piilotettuna ja saavat sit aamull herättyään niit etsiä. Ruoka tms perinteit ei oo viel tullut.

Mitäs teidän pääsiäis perinteisiin kuuluu?

-Miiuska-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti