tiistai 26. maaliskuuta 2013

Esittelyssä meidän koti OSA 1 : lastenhuone

Koti jossa asumme on kerrostalo asunto. Kolme huonetta ja keittiö. + vessa/suihku.
Asunto sijaitsee 8 kerroksen kerrostalossa kuudennessa kerroksessa.

Tässä hieman kuvia meidän asunnostamme.

Lasten huone jossa 4v tyttömme ja 3v poikamme asustelevat. Kovin suuressa käytössä tämä ei ole. Pääosin vain siel nukutaan yöt ja sitten aamusta iltaan tuovat leluja olohuoneeseen ja sitten illalla ennen unille menoa ne kerätään pois :)

Huone ei kuitenkaan siittä huolimatta ole koskaan näin siisti- ajatellen että siell ei kummosemmin leikitä ;)

Ideana on saada lapsille "omat puolet" kunnes saavat omat huoneet. Huone on pyritty värien kanssa halvalla budjetilla jaottelemaan. Sisustus ei siellä ole vielä valmis mutta pikkuhiljaa sisustellaan.

Huoneen matto, autorata matto toimii oivana mattona lapsille- tytölel että pojalle. Tyttö järjetää kauppa  reissuja ja poika taas kruisailee ;)

Aloitetetaan tytön puolesta:

Tyttären puoli:

Tv on valitettavasti epäkunnossa ja odottaa pois vientiä. Tytär rakastaa kaikkea hello kittyyn ja prinsessoihin liittyyvää. Pinkki ja liila on mieluisia värejä :) Heppa on mummilta ja papalta saatu- hyvin tärkeä heppa. Sillä pystyy ratsastamaan- ja kestä vähän isommankin ihmisen painoa. NAlleista suurin osa on omasta lapsuudestani jääneet talteen. Isabellan sängyn alla on kaksi isoa IKEAN säilytys kassillista nalleja- jotka varmaan tartteis joskus käydä läpi ja pistää osa eteenpäin. Hepan päällä prinsessamekot odottamassa prinsessa leikkejä.
 Verho kankaat on jyskistä metri tavarana. Ostin tammikuussa kumpaakin verhokangasta rullat ja leikkasin kahtia. En oo saanu vaan aikaiseksi vielä päärmätä niitä. Kiireessä kun ne lasten yhteissynttäreille ikkunaan laitoin ja sinne ne ovat sitten jääneetkin.
 Hello kittyä toisensa perään, vieritysten :) Fleece peitto on mummilta ja papalta saatu tärkeä joululahja.
 Vaatekaapit sijaitsevat Isabellan "puolella". Lasten omiin kaappeihin on laitettu heidän suosikki tarrojaan. Tosin alimmat tarrat on saaneet kyytiä- kuten myös Isabellaan sänkyyn sijoitetuista tarroista lähes kaikki- useammat kymmenet on saaneet toisenlaisen tarkoituksen ;)

ja Pojan puoli:


Tyttären puolelle olisi myös tarkoitus laittaa tuollainen Expeditin 2x2 hyllykkö leluille ja pelkillä pinkeillä laatikoilla. Se hylly kyll majailee meidän huoneessa kun ei viel mahdu lasten huoneeseen ja ei noit laatikoit ole viel ollut varaa ostaa. Alustava ratkaisu siis tämä :)

 Angry birds ja kaikenmaailman autot, ja cars jutut ovat pojan suosikkeja. Etenkin bmw on mieluinen (isältään oppinut :) )
 Tässä pojan verhosta lähemmin. Näist on tosiaan toiset puolikkaat tallessa että kun joskus saavat omat huoneet ni saavat sinne sitten nää jos on enää ajankohtaisia tälläiset ;)
 Lamppu on oma tuunaamani- perhosia jotka on stanssattuja. Vanhoja askartelu tarvikkeitani :) Lamppu oli asunnossa jo muutettuamme.
 Myöskin nalle puh ja tikrut on mieluisia :)

 ----------------------

 Vaatekaappien kyljessä- prinsessa juttuja tytölle, myöskin tekemäni tilda nallukka joka haukoittelee roikkuu tuossa, suojelus enkeli taulu tms. :)
 Ovessa teletabit tarra. Vielä en ole löytänyt kylttiä jossa olisi tytön ja pojan huone. Varmaan melkein tartteis itte tehdä :)
 Lampun katkaisiassakin teletabit tarra :)
Että sellainen huone :) Jatkan taas asuntomme esittelyä lisää jossain vaiheessa.


Mukavaa pääsiäisen odotusta jokaiselle!

-Miiuska-

2 kommenttia:

  1. what a pretty bedroom.
    my boys have all the angry birds out too.
    they are sooo big :-)

    VastaaPoista
  2. Mukavan ja kodikkaan näköistä teidän lasten huoneessa. Ei meillä ikinä ole noin siistiä lasten huoneessa. Kiitos osallistumisesta arvontaani.

    VastaaPoista