keskiviikko 1. elokuuta 2012

Muumini ja minua


Näin ensi alkuun jos vähän muumia.. ;)

Olen hulluna muumeihin :) Olen jo muutaman kuukauden niitä ostellut ja saanut. Tässä ei ole ihan kaikki kun tän kuvan ottamisen jälkeen olen ostanut pari muutakin juttua :) Täytyisi ottaa uusi kuva jotta näkisitte kaikki

...Kerään myös Happy cat kissapulloja vaikkei mun niit pitänyt alkaa keräillä. Tässä on tämänhetkiset +1 turkoosi lisää. Luulin ettei mull ollut turkoosia, kuva hämäs ja täten tuli ostettua yks lisäksi mut ei haittaa. 2 muuta on myös tiedossa mut en ole viel pääsyt ostamaan/hakemaan..


Näin niinkuin Btw. Olen kirjoittanut jo usean vuoden blogia mutta päätin nyt vihdoin että siirryn tänne kirjoittamaan koska vuodatus teki viimeisen niitin kadottaessaan kaikki kuvat sitten -09. Mut olenhan jo tänne yrittänyt siirtyä pari vuotta et jos nyt onnistuis ;)

tässä on entinen blogini: http://ipax.vuodatus.net/ kuvia siel ei valitettavasti kyllä enää ole kauheesti :/

Harrastin kortteilua mutta sen olen nyt jättänyt taka-alalle ja hiljakseen kohta myynyt kaikki tarvikkeet pois. Muita suunnitelmia ja tuulia mielessä. Niitä kenties tulette joskus näkemään. Toivotaan :)

Mut tää muumeilu on uusin villitys <3

4 kommenttia:

  1. Onnea uuteen blogiisi ja tervetuloa meidän muiden muuttaneiden joukkoon :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun löysit sivuilleni !! Laitoin sinut seurantalistalleni ja toivotan oikein kovasti tervetulleeksi myös haasteeseeni.
    Onnea arvontaan.

    Kerään muumumukeja ja omistankin jo muutaman.

    VastaaPoista