keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

"Mini:lle" hankintoja, Haaparanta ja synttärit :)

Moikka moi!

Kyll noi pienet vaatteet on sit ihania!! <3
Ostin vanhempieni avulla heidän läheltä kahdelta myyjältä setit vauvan tarvikkeita/vaatteita edullisesti ja nämä sainkin viime viikolla ohikulku matkallamme mukaan :)

Eilen myöskin kävin sitten läpi kaikki jo ostetut vauvan vaatteet ja tuumasin miehelle et taitais 56cm vaatteet nyt riittää.... vai mitäpä mieltä? 
Alakulmassa näkyy myös jo ostetut/saadut harsot- värilliset harsot on ostettu viimeviikolla Haaparannan reissulta- nalle harsot sain elomammojen babyshowereista parin viikon takaa :)

...Tänään erehdyttiin kirppiskierrokselle ja sieltä löytyi edullinen leikkimatto.. ja tottakai, ihana setti tytölle 56cm kokoa.. :D eihän mun niit enää pitänyt ostaa mut en vain voinut vastustaa! :) Prismasta tuli mukaan tutit ja vaipat. Viel ois hommattavaa...
Leikkimatosta kuva netistä- merkki BabyOno

Tosiaan, viime viikolla kävimme jokavuotisella Haaparanta/Tornio reissulla:


 Tytön kengät (itse kuvaamana)
 Pojan kengät (itse kuvaamana) "Mini:kin" pääs kuvaan :)

Sunnuntaina juhlittiin mun vanhentumista ja tässäpä tarjottavat:

Kakun tein itse- pohjana normi vaalea kakkupohja ja tätteinä mansikkarahkaa/mansikkaviipaleita ja toisessa kerroksessa mango-passion moussea. Kostukkeena lime limsaa terästettynä limellä- päällä tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa.. NJAMSK! :)
Oli muutenkin aika herkkujen täyteinen viikonloppu- Äidilläni oli Lauantaina 50v syntympäivä ja niitä juhlistettiin oikein isolla porukalla :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti