tiistai 8. huhtikuuta 2014

Aurinkoista Keskiviikkoa! :)

Aamulla viedessäni lapset pk:seen ihmettelin miksi liput on salossa- hyvin on päässeet unohtumaan nämä liputuspäivät.. Hyvä kun itsenäisyyspäivän sentää muistaa!

Eli tänään liputetaan koska on: Mikael Agricolan ja suomen kielen päivä :)

Meill menee tänään lapset pääsiäis kirkkoon päiväkodin kanssa. Kovin innolla odottivat kirkkoon pääsyä :) Meill kun hyvin harvoin muuten käydään ellei sitten ole jokin juhla- suvun kesken.
Kyselin pari päivää sitten lapsilta että mikä kirkko on-

-Tyttö 5v, vastasi että kirkko on sellainen paikka missä pitää olla hiljaa ja kiltisti ja siellä setä puhuu ja joskus saa laulaa. :)

-Poika 4v, vastasi että kirkossa ei saa riehua ja se setä siellä edessä laulaa ja puhuu ja meki saadaan joskus laulaa :)

Pienen mietinnän jälkeen molemmat muisti että se setä siel edessä on pappi :) 
-oikaistiin että pappi voi toki olla myös nainenkin :)
-----@-----@-----@-----

Eilen oli se kauan odotettu päivä-
Nimittäin rakenneultra- Olikin hyvin tarkka ultraaja.
n. 45min hän ahkerasti ultrasi jokaisen kohdan meidän pienokaisesta. Sydämmestä ja aivoistakin jokaisen suunnan- selkärangan syynäsi niskaa myöden tarkasti, pariinkin otteeseen varmisteli. Kehui paljon ja sanoi että kaikki on niinkuin pitää. Pikkuinen oli myös hyvin kiltti ja pysyi suurimmanosan ajasta aloillaan :) Toinen jaloista sillä oli suorana, toinen käsi selän takana ja toinen pään takana.
Pikkasen vain välillä venytteli ja potkiskeli :)

Pien painaa 355g ja viikot oli ultran mukaan 20+4 vaikka eilen oli todellisuudessa viikot 21+2. Aiemmin heitto on ollut vain päivän taaksepäin. Pien oli pää alaspäin ja istukkakin oli edelleen edessä- eikä siis ole siirtynyt kohdunsuun eteen.

Suuta hän ei päässyt näkemään vaikk kuinka yritti pientä tuuppia että vaihtais asentoa. Mutta uuden ultra ajan määräsi 26-27viikoille.
Kokoarviointiin ja luultavemmin tuota suuta viel kurkkaa.

Kysyimme siinä kun hän jalkoja katseli että mahtaisko sukupuoli näkyä ja ainakin kaksi kertaa varmistettuna olis tyttö tuloillaan :) Yhtään ei ulokkeita näkynyt. Hyvin sai katsottuakin kun ei ollut jalatkaan edessä.

Ultran jälkeen maltoin vihdoinkin käydä shoppailemassa- ja päädyin kyll siihen et oli kyll eka ja vika kerta kun nyt raskaana ollessa olen yksin tre:n keskustassa liikkeellä ja shoppailemassa. Kävin vain koskarissa ja siin lähi h&m:llä ja lantio oli ihan rikki- loppujen lopuksi puoliksi itku kurkussa kävelin lähi bussi pysäkille ja tulin kotiin nukkumaan. Tänä aamuna sain sit taas tuta mitä olin eilen tehnyt. Sängystä kun ylös nousin niin kyynel jos toinenkin vierähti- kipu lantiolla on ihan sietämätön taas. 
Tänään täytyis muistaa neuvolaan soitella ja kysyy oisko tääl jotain väline vuokraamoa josta sais tukivyötä lainaan tms. Jotain apua tähän.. kipulääkkeistäkään ei ole mitään hyötyä.

Mutta tässäpä shoppailuni :) +ultra kuva rulla- valitettavasti en saanut vauvasta yhtään koko kuvaa..

Vihreä mekko/housu setti ja punainen body on Lindexiltä ale:sta ja loput on yksi kokonainen setti H&M:ltä :)

Nyt siis puikot ja langat esille- pinkkiä pinkkiä ;)

-Miiuska-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti