tiistai 11. maaliskuuta 2014

Aurinkoiset huomenet täältä Tampereelta! :)

Ihanaa kun aurinkokin vihdoin näyttäytyy kunnolla- onhan sitä jo kaivattukkin!
Tääl on lähestulkoon joka puolella ihan sulaa- pieniä lumikasoja lukuunottamatta. 
Kyllä se kesä sieltä vielä tulee! :)

Mitäpäs tulee meidän perheeseen..
Meillä lapset vaihto eilen uuteen päiväkotiin tähän lähemmäksi. Matka lyheni huomattavasti! Entiseen oli matkaa reipas 1,5km ja sinne täyty mennä bussilla koska tytär ei "jaksanu" kävellä ja aamuisin oli aina hirvee kiire.

Nyt tämä uus on ihan tässä meidän uuden kodin lähellä- abaut 5min menee lasten kanssa kävellessä jos sitäkään. Helpottaa kummasti arkea!
Hyvin oli eilinen päivä mennyt! Saivat paljon uusia kavereita ja oli heti otettu mukaan leikkeihin :) kovin pelättiin että kuinka vaihdoksen kanssa käy kun lomilta palaaminen päiväkotiinkin on aina vaikeaa.. Mut itsekkin he jo kuukauden verran odotteli koska paikat vapautuu :)

Ja sitten tämä meidän uusi tulokas, masuasukkimme "mini"-
Mini kasvaa hiljalleen- nyt ollaan rv 17+2.Pieniä mutkia tässä on ollut matkassa mutta eiköhän Mini siellä ole ihan hyvissä voimin. Pieniä tuntemuksiakin jo on.

Kävin tuossa pari viikkoa sitten hätäultrassa- siittä sen enempää puhumatta. Ja tässä kuvia :)

Ja sitten Moi vaan kaikille! :)


Rakenneultrassa nähdää Mini sitten uudelleen- eli ensi kuun alkupuolella. Sinne on vielä niin pitkä aika..

Viikko sitten abauttirallaa kudoin Minille ihka ensimmäiset tossut- Värit on sen mukaan mitä itselläni sattui olemaan ja lanka Novitan Ipana.
Kävin ostamassa lankaa lisääkin, ja aloitinkin jo yhden muttakun meillä tää uusin kissa Milli on vähän sellainen että se tahtoo ryöstää mun langat ja sitten ne on niin solmussa, niin solmussa että jos siinä on mahdollisesti ollut keskeneräinen työ niin sekin on pakko purkaa.
Tässäpä kuva joka ehti tapahtua ihan 5min aikana kun poistuin olohuoneesta ja jätin neuloksen sohvalle: 
ja tässä yleisin aamunäkymä mikä meillä olohuoneessa vallitsee..

Neiti nappaa kerän lankakorista- joka on kylläkin aina milloin, milläkin keinolla peitetty.
Se raahaa kerän toiselle puolelle huonetta tai meidän makkariin- pahimmas tapaukses sängyn alle ja niin tyytyväisenä, niin tyytyväisenä se sit kehrää, tamppaa, repii hampailla ja mitä vielä.. :D 
Viime v loppuna tuli kerittyä ja selvitettyä 6 lankakerää uudelleen. Taas oli aamulla yksi niistä setvityistä lankakeristä ja yksi uusi kerä levällään lattialla. Oisko vinkkejä kellää kuinka saada Milli ymmärtämään että ne eivät ole sen? :D
Se Millistä..
Mitä tulee Tikruun, tähän meidän vanhimpaan, 10v kissaamme. 
Sille todettiin viime viikolla munuaissairaus. Viel ei tiedetä selviääkö se ja miltä tulevaisuus näyttää. Lääkkeitä sille nyt annetaan kaksi kertaa päivässä vielä viikon ajan. Ja ruokavaliokin muuttui tyysten. Jos saadaan arvot munuaisten kanssa kohdilleen niin alkaa selvitys että mikä patti sillä on nisän alueella ja leikkaus on luultavemmin edessä.. 
Että sellasta.. Voin sanoo että on ollut tunnerikasta elämää tässä viimeaikoina. Kyll on kyynel jos toinenkin tipautettu- 
 Toivotaan että kesä tuo paljon hyvää tullessaan!

Terkuin Miiuska!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti