sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Vuosi vierähti

Moikka!
Mitä teille kuuluu? Katsoin että viimeisimmästä päivityksestä on kulunut jo reilu vuosi. Pahoittelut kaikille lukijoilleni! <3

Tässä onkin ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä!

Isoimmat asiat ovat muutto takaisin Tampereen seuduille- Kangasalle ja Verkkokauppani jonka perustin muutama kuukausi sitten. Viime vuosi toi jos jonkunlaista tapahtumaa tullessaan jonka vuoksi nyt olen yrittäjä ja asumme jälleen täällä. Meille tuli myös viime vuoden marraskuussa uusi perheenjäsen. Bordeauxindoggi Viva. 60kiloinen ihana ruttu <3

Ikää tuli itselleni kuukais sitten 28 ja muksutkin on kasvaneet ihan hirmuisesti vuoden aikana <3 Emma täyttää pian 2vuotta, Veeti aloittaa eskarin ja Isabella menee jo eka luokalle.
                                                            (minä ja muksut)

Mitä teen nykyään kotiarjen ja ompeluiden ohella?
Teen yhteistyötä d-c-fix®:in valmistajan Hornschuchin kanssa. Toimin heidän välikätenään ja ohjeista Suomalaisia kalvon käytössä. Sain heiltä koulutuksen ja saan ajankohtaiset tiedot ja tuotteet tulee verkkokauppaani suoraan heiltä, ilman välikäsiä. Tein n. 5-6v sitten ensimmäisen d-c-fix®
päällystyksen ja sen jälkeen olen ollut ihan koukussa kalvoihin. Niillä saa niin helposti ja edullisesti tehtyä kotiin ja työpaikalle isoja muutoksia. Meilläkin kolmen lapsen perheenä kalusteet saa helposti osumia ja naarmuja joten kalvon avulla saamme niille aina siistimmän pinnan ja tottakai myöskin sisustukseen sopiviksi.

Mikä on d-c-fix® / dc fix? 
d-c-fix®on Sakasalaisen Hornschuchin valmistama kontaktimuovikalvo. Kalvo on PVC muovia johon on painettu erinlaisia kuoseja tai sitten ne ovat ikkunoihin tarkoitettuja -kirkkaita/läpinäkyviä joissa on kuvioita. Kalvoja on monenlaisia, esim. kuosiltaan, kestävyydeltää, materiaaliltaan ja käyttötarkoituksiltaan.

Jos olet joskus päällystänyt kirjoja niin tiedät millaisesta kalvosta on kyse, mutta älä huoli- jos yhtään tuskastuttaa ajatuskin kirjojen päällystämisestä niin jatka kuitenkin lukemista :)
 - Isoja pintoja on helpompi päällystää ja tänäpäivänä niihin on oivat ohjeet ja niksit jotka helpottaa kummasti päällystämistä. Ajatukseni onkin että tulevaisuudessa tuon tietoni, taitoni ja vinkkini teille täällä esille.

Oletko koskaan päällystänyt kontaktimuovikalvoilla?  d-c-fix®:llä? jos olet niin mitä? :)

Myyn verkkokaupassani tällähetkellä pelkästään d-c-fix®
tuotteita. Kalvo rullia, A4 askartelusettejä ja työvälinesettejä. Tulevaisuudessa mahdollisesti otan myös muita kalvoja valikoimiini.
Verkkokauppaan pääset tästä www.decorsliof.fi  (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)


Tässä teille pieni esimerkki mitä kalvoilla voi tehdä. Muutossa ompelupöytäni naarmuuntui pahoin joka harmitti suuresti. Mietin tovin mitä sille teen- maalaanko, annanko olla vai kenties päällystäisinkö? Pöydän pinta oli ruma ja taas maalauksessa olisi kestänyt koska olisi pitänyt maalata usiampaan otteeseen ja kuivuminen olisi kestänyt. Nopeampi, helpompi ja edullinen ratkaisu oli päällystää pöytä. Valitsin 2kpl 45cm x 200cm kokoisen d-c-fix®
Rio kalvon ja koska kalvo oli liian kapea pöytään, leikkasin kalvosta kolme pöydän leveyttä isompia palasia ja asetin ne vieri viereen. Kalvosta jäi palaset myös pienille hyllyille ja leikkuu "jätteestä" myös laatikon etuosaan pieni tilkku lautarivi. Vielä jäi pikku palaset kalvoa, katsotaan mitä niille keksisi :)

Pöydästä tuli jälleen siisti! naarmuja ei näy missään eikä niitä tarvitse enää peitellä. Ja toinen miksi pidän tästä kalvosta sen edullisuuden ja helppouden vuoksi on se että sillä saa kaikki kalusteet sopimaan hyvin yhteen vaikka alkuperäiseltään olisivat olleet ihan eriväriset ja elämää nähneet. Tarkoitus olisikin vielä päällystää ompeluhuoneeseen ajan kellastuttama valkoinen 4x4 expedit ja vanhemmiltani saama kirjahyllyn kaappi joka jäi heille ylimääräiseksi mutta toimi tietokoneen vieressä apupöytänä ja papereiden säilytyksessä.


Tarvisitko uuden kirjahyllyn, lipaston, hyllyn tai olohuoneenpöydän? Mutta sinulla ei ole varaa ostaa uutta ja kaikkien kirppiksien kalusteet on tylsän värisiä vaikka ovatkin halpoja tai jopa ilmaisia! Näitkö Facebookin kirppisryhmässä ilmaisen kalusteen muttet pitänyt sen väristä tai se oli naarmuinen? Tällöin kalvot on oiva apu! Kalvot kestää paljonkin kulutusta- tietyissä rajoissa tottakai mutta antaa monille kalusteille uuden elämän eivätkä ne päädy kaatopaikalle ja kalvoilla sisustaminen sopii myös opiskelijankin budjettiin! Halvimmillaan myyn kalvoja 5,30€,  eli ei huono hinta! Eikä niiden kuivumista tarvitse odottaa vaan ovat heti käyttövalmiita.
Uuden pöydän tai kirjahyllyn hinta on tänäpäivänä liki 100€ ja mitä erikoisempi- sitä kalliimpi! Miksipä emme siis hyödyntäisi kalvoja joilla säästää rahaa ja antaa myöskin kalusteillekkin vielä uuden pitkän elämän.Näillä kalvoilla voit myös päällystää kaapinovia, esim keittiöstäsi tai makuhuoneesi vaatekaapista. Voit päällystää tuoleja, vaatekaappeja ja vaikka ovia!
Ikkunakalvoilla saat näkösuojaa sekä ne luovat myös tyylikkään vaikutelman kotiisi.

Käy ihmeessä kurkkaamassa verkkokaupan valikoimaa! Otan mielelläni ehdotuksia vastaan verkkokaupan valikoimaan ja ohjeistan kalvojen käytössä!
Verkkokaupassa on tällä hetkellä myös tarjous tarjolla. -15% tilauksesi loppusummasta koodilla DECORSLIOF2016. Tarjous on voimassa 7.8.2016 asti.
 

Liity lukijakseni niin saat kuulla mitä meille kuuluu ja opit uutta d-c-fix® kalvoista sekä näet verkkokaupan tarjoukset :)



 Aurinkoisin terveisin Miimuska <3