keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Sateisen päivän kirjoittelua :)

Moikka moi taas!
Hieman olis taas huivi satoa :)
tässä maistiaisiksi kuvia..


 Ja sitten tein tyttärelle oman huivin :)

Tyttö tykkäsi huivista paljon :) prinsessa huivi ja prinsessa tyttö :) <3

Mulla on toki välillä tapana höpötellä muutakin- täll kertaa höpöttelisin ja hehkuttaisin ihanaa keksintöä- nukkakonetta, nukanpoistokonetta, mikä ikinä sen nimi onkaan :)
Raivailin eilen vaatekaappia ja löysin villatakkini joka oli kovassa käytössä nukkaantunt mutta kappas vaan, kaapin perukoilta etsin nukkakoneen ja eikun surruuttamaan ja kuis ollakkaan...
Huomaako eron ;) Toki surruutin sit viel koko takin kauttaaltaan läpi etten jättäny tuollaiseksi sitä. Hih!

Sit olis vuorossa aivan ihanat verhot jotka ostin eilen netti kirppikseltä-

Tykkään! :) Makkarin ikkunaan tulivat. 

ja lopuksi, viimeisenä, muttei vähäisempänä-
tottakai kissoja, kissapulloja, happy cat bottles ;)
Keltainen ja tumma liila on uusimmat- hauskaa täss on se et kuten näkyy, myin matta sinisen ja kirkkaan sinisen pois koska olivat tuplia- sitten ostin tuon keltaisen ja liilan ja sain huomata et kuis ollakkaa, taaas tuli tuplat. Toi on kyll toi toine (uudempi) vähän kirkkaampi etten nyt ihan välttis sitä myy pois mut kattoo nyt.

Mut tälläst täll kertaa :)

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Iso harmitus.. stockmann muumimuki

Tässä kun kattelen ja toivon et näkisin jossain stokkan mukin edullisesti niin herää mieleen että kuinka ahneita ihmiset oikeesti voi olla.. Miettii et noi trokarit jotka myy huuto.netissä noita- luultavemmin joku, jotkut, kaikki on ostaneet ainakin sen 10kpl ellei enemmänkin- mitäs ne niillä tienaa? mukin hinta oli 29,90€ ja nyt huuto.netissä niitä myydään 80€:llä- yhdestä mukista niil jää voittoa 50,10€ ja jos myy sen 10 mukia niin voitto on yhteensä sen 501€- siis miettikää?! Ja noiden takia me jotka olisimme halunneet sen yhden ainokaisen mukin niin jäimme ilman- ja luultavemmin jäämme täysin ilman jos emme halua maksaa niistä reilusti yli hintaa. Stokkan olis pitänyt kieltää jälleenmyynti- kaikilta osin :/ typerää... anteeks purkaus. Jaksaa vaan niin harmittaa etten ehtinyt saada.
 
Kai se pitäis tulostaa kuva ja laittaa kehyksiin muiden muumimukien viereen :)
ARABIA Stockmann 150 EDITED COLLECTION nro 125
-Miiuska-
 

torstai 20. syyskuuta 2012

Huiveja, vähän kissoja ja harmitteluja

Huivi tehdas on nyt ollut käynnissä kun kylmät ilmatkin ovat tulleet. Tässäpä näitä teidänkin nähtäville (ja ostaakkin saa, 15€/kpl)





Näit on lisää aiemmassa postauksessa :)

Hieman on jäänyt kirjoittelu. Meillä on painonpudotus ja elämäntaparemontti meneillään joten ei hirveesti ehdi oikein kirjoittelemaan täällä sitten. Laskin tuossa juuri että itte oon pudottanu kuukaudessa nyt 3kg ja risat päälle. Hieman paino junnaa paikoillaan kilppareiden vajaatoiminnan vuoksi mut sentääs jotain kuitenki :) Herkut on jätetty pois ja liikun lähes päivittäin jollain muotoa. Kyll se tästä :) Oha täss pitkä elämä aikaa vaik välill on ihan toisenlaiset aatokset ;)

Mutta, kuten otsikossakin lukee niin tiedossa olisi kissojakin- eli happy cat pulloja :)
Pari olisi tullut taas lisää- näetkö mitkä?


Muumeja ei olekkaan tullut hommattua.. missasin sen stokkan juhlamukinki. Olisin kyll niin sen halunnut!! ilman trokareita mullakin ois moinen! ei ihan raaski ostaa mistää huutiksesta hirmu hinnoilla sitä :/ kökkö sentääs :(
tälläinen siis olisi ollut stokkan ihanuus jos joku ei tiedä...

Jäin kirjaimellisesti nuolemaan näppejäni... :(
Ehkä joskus jos moinen ilmestyisi jostai minulle, ehkä..

Nii, osteltiin me alennuksesta par päivää sit ekoja joululahjoja.
täss ois tytölle löydetyt pari lahjaa (laitan vaan itteni ja sukulaisiani varten ;) )

 

Mutta tässäpä päivittelyt täll kertaa. Voisi ottaa sellaisen kunnon siivous pyrähdyksen ja sit hyvill mielin istuu loppu ilta kun lenkillki on tänää käyty :)

edit. tulipa viel käytyy kaverin kans 6km lenkki +heiluin 3kg:n punttien kanssa :D
 

terkuin
Miiuska